شیشه رفلکس رنگی چیست؟
شیشه رفلکس شیشهای است که خاصیت بازتاب دهنده نور را تا 37 درصد دارد. این خاصیت به شیشه رفلکس حالت آینهای میدهد و باعث میشود، دید از منطقه پر نور به منطقه کم نور کاهش پیدا کند و در عوض یک بازتاب از نور منطقه پر نور ایجاد میکند. شیشه رفلکس رنگی به عنوان یکی از شیشه های پرفروش از تنوع رنگی و مزیت های قابل توجهی برخوردار می باشد، از شیشه های رفلکس دوجداره تنها در پنجره استفاده نمیشود، کاربرد آن برای بالکن خانه هم است.

شیشه رفلکس رنگی چیست؟
یکی از مزایای این نوع شیشه حفظ حریم داخلی خانه است و در روز حتی اگر پرده ها کنار باشد کسی نمی تواند از بیرون داخل خانه را ببیند. مزیت دیگری که این شیشه ها دارند بازتاب نور مستقیم خورشید و کاهش ورود گرمای تابستان به داخل خانه است. این نوع شیشه در مقابل اشعه رادیواکتیو مقاوم است. این شیشهها دارای تنوع فراوان رنگی هستند ولی یکی از معایب که دارند موجب کاهش نور ورودی به داخل ساختمان میشود و این نکته براساس رنگ شیشه است.
طریقه ساخت شیشه رفلکس
نحوه تولید شیشه رفلکس را می توان همانند دیگر شیشه تک جداره معمولی دانست با این تفاوت که بعد از اتمام مراحل کار روی شیشه را با انواع فلزاتی مانند نقره، نیکل، کروم، مس و یا آلومینیوم پوشش میدهند. بخش بزرگی از مواد تشکیل دهنده شیشه های رفلکس را سیلیس تشکیل می دهد. برای ساخت شیشه ماسه مخصوص یا سیلیس را با حرارت بالایی ذوب می نمایتد. در حالت مذاب شده سیلیس دارای شکلی براق و شفاف است. در این حالت ماده به وجود آمده به حالت اول برگشت ناپذیر است.

طریقه ساخت شیشه رفلکس
بسته به اینکه چه نوعی از شیشه قرار است تولید شود به شیشه ترکیبات دیگری افزوده می شود. یکی از این ترکیبات کربنات کلسیم و کربنات سدیم است. وجود کربنات کلسیم در شیشه ها نقش محافظ و قوام دهنده را در این شیشهها دارند. دارد. هم چنین این ترکیب باعث دوام و ماندگاری شیشه را بسیار بالا میبرد. این مقاومت در برابر فشار و ضربه و مواد شیمیایی شیشه را حفظ خواهد کرد. در نهایت با آلیاژی از فلزات دیگر سطح بازتاب کننده شیشه رفلکس پوشیده می شود.
انواع شیشه رفلکس
انواع رنگ شیشه های رفلکس را میتوان به شرح زیر نام برد:
- شیشه رفلکس سیلور یا نقره ای
- شیشه رفلکس برنز
- شیشه رفلکس رنگی آبی
- شیشه رفلکس دودی
- شیشه رفلکس طلایی
- شیشه رفلکس صورتی
کاربرد شیشه رفلکس رنگی
با کمک دستگاه های و پیشرفت در این زمینه شیشه های مختلفی تولید شده است که هرکدام کاربرد های مختلفی دارد و زیبایی خاصی دارند. شیشههای رفلکس کاربرد زیادی دارند از جمله استفاده در دکوراسیون داخلی و نمای خارجی ساختمان ها به دلیل زیبایی، استفاده در آزمایشگاه های شیمی و بیولوژی، استفاده در ساخت پارتیشن شیشه ای دوجداره اختصاصی، همچنین شیشه رفلکس هم برای پنجره ها، شیشه های بالکن و تراس ها،اسانسور هاو … استفاده های زیادی میشود.

کاربرد شیشه رفلکس رنگی
این شیشه به دلیل خاصیت بازتابی که دارد در جاهای که اب و هوای گرمی دارد بسیار مناسب است. چرا که ۶٠ درصد نور خورشید را بازتاب میکند و از گرما کاسته میشود و فضای داخلی خنک تر میشود.
مزایا
- جلوگیری از عبور 100% نور خورشید به داخل فضا
- کاهش حرارت محبوس شده در محیط
- کمک به حفظ انرژی از مزایای شیشه رفلکس رنگی
- ایجاد محرمیت
- حفظ حریم خصوصی از مزایای شیشه رفلکس رنگی
- امکان استفاده برای کاربری های مختلف
- امکان ساخت در انواع شیشه تک جداره و دوجداره
- تنوع رنگی
نصب شیشه رفلکس و یافتن نصاب
بهطورکلی ساخت و اجرای شیشههای رفلکس با دیگر شیشهها تفاوتی ندارد. به طور مثال برای ساخت و نصب شیشههای رفلکس دوجداره، ابتدا شیشهها در کارگاه آماده میشوند و جداره فلزی بین دوجداره نصب میشود، گاز آرگون بین دو جداره تزریق میشود و درون قاب PVC قرار میگیرد سپس به محل رفته و نصب میشود.
قیمت
قیمت شیشه رفلکس به عوامل زیادی ازجمله ویژگی و کاربرد آن نیز بستگی دارد. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این نوع شیشه که سبب افزایش قیمت شیشه رفلکس نسبت به شیشه های ساده شده است انعکاس متفاوت نور در روز است.

قیمت شیشه رفلکس رنگی
قیمت شیشه رفلکس به ضخامت، رنگ، ابعاد و تک جداره یا دوجداره یا سکوریت بودن آن بستگی دارد و باید همه این موارد را برای محاسبه در نظر گرفت. همچنین ساختار و ضخامت، دو فاکتور مهم و تاثیرگذار روی قیمت شیشه رفلکس است، بنابراین باید به کیفیت ساخت شیشه ها هنگام خرید توجه داشته باشید.