پارتیشن شیشه ای اداری چیست؟
پارتیشن شیشه ای اداری پانل های شیشه ای با کیفیت بالا و بدون بار میباشند که به شیشتقسیم کننده فضا عمل می کنند. پارتیشن شیشه ای برای باز کردن یک اتاق و ایجاد محیط های کاری با هوای آزاد عالی هستند. سیستم های دیواره شیشه ای معمولاً به صورت شیشه کامل یعنی از سقف تا دیوار میباشند. این دیوارهای شیشه ای را با استفاده از قاب های آلومینیومی یا سایر سخت افزارهای نصب، این سیستم ها را در جای خود نگه می دارند. پارتیشن های شیشه رنگی اداری که در قرن بیست و یکم توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

پارتیشن شیشه ای اداری
پارتیشن های شیشه ای که علاوه بر تفکیک فضا، دارای خواص آکوسیتک، نور طبیعی و … میباشند. نصب پارتیشن اداری شیشه ای در یک دفتر اداری سبب می شود تا کارکنان یک محیط در برابر عواملی بیرونی مانند گرد غبار، حشرات در امان باشند. پارتیشن های شیشه ای اداری را با پارتیشن های اداری دیگری مانند پارتیشن اداری MDF، پارتیشن اداری آلومینیومی و … ادغام کرد.
مزایای پارتیشن های شیشه ای اداری
- مقیاس پذیر بودن این سیستم های شیشه ای تجاری
- در مقایسه با دیوار سفالی پارتیشن های شیشه ای ثابت و متحرک میباشند.
- کاهش نیازبه نور با پارتیشن های شیشه ای بدون قاب
- سرعت نصب بالا پارتیشن اداری شیشه ای
- جذابیت ظاهری پارتیشن اداری شیشه ای
- تنوع در رنگ و طرح پارتیشن اداری شیشه ای
- قابلیت جا به جایی پارتیشن اداری شیشه ای
- دیوارهای پارتیشن شیشهای اداری شفافیت بیشتری دارند.
- پارتیشن شیشه ای مقرون به صرفه تر از مصالح ساختمانی سنتی مانند دیوار سفالی هستند.
انواع شیشه به کار برده شده در پارتیشن اداری
به طور کلی دو نوع شیشه دوجداره و تک جداره در ساخت پارتیشن های اداری به کار میروند. ممکن است در نگاه اول پارتیشنهای اداری دوجداره بسیار شبیه به پارتیشنهای تک جداره باشد، اما این دو در اصل تفاوتهای بسیار زیادی در کاربردها و ویژگیهای خود دارند. البته این نکته را در نظر داشته یاشید که برای انتخاب نوع پارتیشن اداری شرایط محیطی که پارتیشن ها در آن فرارمیگیرند بسیار اهمیت دارد.
پارتیشنهای اداری تک جداره
پارتیشن تک جداره که به پارتیشن بندی معمولی نیز معروف است، همانطور که از اسم آنها مشخص است دارای یک جداره با اسکلت باریک و بسیار ظریف میباشد. از پارتیشن های تک جداره در فضاهایی استفاده میشود که استفاده از پارتیشن دو جداره امکان پذیر نیست. پارتیشن تک جداره بیشتر برای تفکیکسازی و تقسیمبندی محیطها استفاده میشود، در واقع یکی از بهترین روشهای جداسازی میباشد. اگر میخواهید محیط اداری خود را تفیک کنید و زمان زیادی ندارید پارتیشنهای تک جداره بهترین گزینه برای اینکار هستند.

پارتیشنهای اداری تک جداره
یا استفاده از این پارتیشنها نیازی نیست هزینه زیادی را پرداخت کنید. پارتیشن تک جداره در کوتاهترین زمان ممکن قابل نصب و اجرا میباشند و بدون اتصال به سقف طراحی میشوند و حالت یک اتاق را در فضای اداری ایجاد مینمایند. پارتیشن های تک جداره معمولا ساختار و طراحیهای بسیار سادهتری نسبت به پارتیشنهای اداری دیگر دارند، برای مثال پارتیشنهای اداری برای نصب پرده و کرکره چندان مناسب و کارآمد نیستند. این دسته از پارتیشنها در طرحها و اندازهها و ابعاد متفاوتی تولید میشوند و معمولا در شرایطی که احتمال آسیب دیدنشان کم تر است، قرار میگیرند.
پارتیشنهای اداری دو جداره
پارتیشنهای اداری دو جداره نوعی از پارتیشنها هستند که با شیشههای دو جداره تولید میشوند. این دسته از پارتیشنهای اداری بسیار مقاومتر و با امکاناتتر از پارتیشنهای اداری تک جداره هستند. پارتیشن های دوجداره از لحاظ مقاوت و ایستایی نسبت به پارتیشن های تک جداره بهتر هستند.

پارتیشنهای اداری دو جداره
از مزایای پارتیشن دوجداره، طول عمر بیشتر آنها میباشد. یکیدیگر از مزایای پارتیشن های دو جداره این است که عایق بسیار خوبی برای سرو صدا میباشند. اگر به زیبایی محیط اداری اهمیت دارد، پارتیشنهای اداری دو جداره بهترین گزینه هستند. در پارتیشن دو جداره از ستون استفاده زیادی نمیشود زیرا بدنه پارتیشن به اندازه کافی از مقاومت بالایی برخوردار است.
تفاوت های پارتیشن اداری دوجداره با تک جداره
- پارتیشن های تک جداره نیازمند استفاده از ستون میان آنها هستند، در صورتی که پارتیشن های دوجداره نیازی ندارند.
- میزان مقاومت، استحکام پارتیشن تک جداره در مقایسه با دوجداره کمتر است.
- از لحاظ سایز، پارتیشن های دوجداره انعطاف پذیری بیشتری دارند.
- پارتیشن های تک جداره عایق مناسبی در برابر صدا و حرارت نمی باشند، اما پارتیشنهای دوجداره عایق هستند.
- سرعت نصب و اجرای پارتیشن تک جداره بسیار کمتر از دوجداره است.
- پارتیشن های تک جداره در عین سادگی، دارای ظاهری زیبا هستند، اما پارتیشن های دوجداره در طرح ها و رنگ های بسیار متنوعی قابل تولید و اجراست.
- قیمت پارتیشن اداری دوجداره در مقایسه با پارتیشن اداری تک جداره بیشتر میباشد.
1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
[…] مانند استفاده از شیشههای طرحدار در بین کابینت، پارتیشن شیشهای، شیشه رومیزی چاپی، شیشههای کابین دوش که برخی از […]